החלטתי שבבית הספר שלי כל שנה יהיו לפחות שני שיעורים שיהיו שיעורי העשרה ולא השיעורים הסטנדרטיים של משרד החינוך. כמנהלת בית ספר אני רוצה שהתלמידים שלי ילמדו שיעורים אשר יעשירו אותם ויתנו להם כלים ומיומנויות חשובות להסתדר בעולם. החלטתי לבנות תכנית שנתית שבה יוצעו שיעורים שיהיו שיעורי השערה לפני כיתות ושנים (שיעור השערה לכיתה ח' אינו כמו שיעור העשרה לכיתה יא') ולהציע את הרעיון שלי למפקחת. רציתי ששיעורי ההעשרה יהיו שיעורים אשר יתנו לתלמידים ערך מוסף ופתיחות מחשבתית לתחומים שונים שניתן לעסוק בהן ולהתפרנס מהם ולא רק מחשבות על המקצועות החופשיים הרגילים והבנאליים כמו רפואה, עריכת דין ותחומי ההנדסה למיניהם.
החלטתי שלאור העובדה שיש תחומי עיסוק רבים בשוק, אין סיבה שהילדים ילמדו רק תחומים מאוד צרים אשר הם בלאו הכי חשופים אליהם. כך למשל תחום הפקת כנסים. מדובר בעיסוק מרתק ומעניין אשר מתאים למי שאוהב וטוב בתקשורת בין אישית ומעוניין בתחום אשר יש בו הרבה אדרנלין, ארגון, ניהול אנשים שלא מתוקף סמכות והנעה לפעולה. כל המונחים האלו נשמעים מאוד אמורפיים ובלתי ניתנים להגדרה ברורה אבל בפועל ניתן לראות מהר מאוד מי הם האנשים שפועלים מתוך היצמדות לתיאוריה וחשיבה בתוך הקופסא ומי הם האנשים שחושבים בגדול ומעוניינים בסוגים שונים של התנסויות וחוויות כמו שחווים בהפקת כנסים.
היתרון בתחום הפקת כנסים הוא שנחשפים לתחומים שונים ומגוונים. אין כמעט תחום עיסוק אשר לא מקיים כנס לפחות פעם בשנה. וכך, מי שעובד בתחום של הפקת כנסים יכול להיחשף לעבודה מעניינת עם סוגים שונים של אנשים: פעם עורכי דין, פעם מנתחי מוח, לעיתים אפילו שחקני קולנוע ואומנים שונים. הפקת כנסים היא תחום רוחבי אשר נוגע כמעט בכל תחום ואז מי שבוחר לעסוק בו מבטיח לעצמו עניין רב וחשיפה מרובה לסוגים שונים ומגוונים של אנשים. היתרון בשיעור של הפקת כנסים בבית הספר הוא שנוצרת חשיפה ועניין לתחום בגיל יחסית מוקדם ואז אם יש מישהו שמתחבר לנושא, הוא יכול לחקור עליו יותר וללמוד אותו כאשר יסיים את הלימודים בבית ספר התיכון.